Sinappihauki

Sinappihauki

Määrä: 2–3 annosta

Ainekset:

  • 300–400 g haukifileetä (mieluiten ruodotonta)

  • Sinappia

  • Ruisjauhoja

  • Suolaa

  • Voita paistamiseen

Jauhoseos:

  • 10 osaa ruisjauhoja (esim. 10 rkl)

  • 1 osa suolaa (esim. 1 rkl)

Sekoita ruisjauhot ja suola keskenään esimerkiksi muovipussissa.

Valmistusohje:

  1. Leikkaa haukifileestä pannulle sopivia paloja.

  2. Voitele filepalojen pinta sinapilla.

  3. Leivitä fileet jauhoseoksessa (ruisjauho-suolaseoksessa).

  4. Laita paistinpannulle reilusti voita.

  5. Kun voi on sulanut ja alkaa tiristä, lisää fileet pannulle.

  6. Paista fileitä muutama minuutti per puoli, kunnes ne ovat kullanruskeita ja kypsiä.

  • Tarjoile heti sellaisenaan tai leivän päällä.
Mika
Mika
Julkaisuja: 8